top of page

Workshop for aktører 11. og 18. juni!

Maridalsspillet 2023 inviterer til felles samling og kick-off for alle frivillige under årets teateroppsetning! Hvis du ønsker å være med som skuespiller på scenen, eller bidra i kulissene bak scenen, bør du lese videre. I år skal vi sette opp "Svartedauen". Det er den mest spilte forestillingen i Maridalen gjennom tidene, og det er ikke uten grunn. Forstillingen er stappa full av kjærlighet og latter, hestevrinsk og dramatikk. Det er en stor glede at vi også har ny musikk spesialskrevet til årets oppsetning!


AKTØR, HVA VIL DET SI?

Som aktør er du frivillig skuespiller på scenen, og du får utdelt en rolle du skal fylle. Du kan komme med ønsker til hva slags type rolle du ønsker deg når du melder deg på, for eksempel med eller uten replikker, med eller uten sang og dans. Lenke til påmeldingskjema: https://forms.gle/A7me5koH7DsAXFRX9


Du trenger ikke sende inn påmeldingsskjemaet for å møte på workshopene, det kan du gjøre etterpå. Det koster ingenting å være med på workshop eller å være med som aktør. For å være med som aktør må du være mellom 5 og 100 år, og alle som ønsker får lov å være med. Barn i alderen 5-8 må følges av en voksen på scenen.


MÅLET MED WORKSHOPENE

Målet med disse to workshopdagene er å bli kjent, leke, gjøre teaterøvelser, synge og jobbe sammen. Det blir og mer informasjon om årets oppsetning. Workshopene vil finne sted på Maridalen skole 11. og 18. juni, kl 11-15. Hold av datoen! Rollefordeling til årets spill skjer i etterkant av workshopene. Hvis du ønsker å melde deg på som bidragsyter bak scenen, ønsker vi gjerne at du møter på en av workshopene for å møte produksjonsteamet.


VÆRE MED? ELLER BARE NYSGJERRIG?

Møt opp på workshop, og ta gjerne med deg en venn, nabo, tante eller bestefar. Velkommen til en boblende kick-off og en uforglemmelig spillperiode i vakre Maridalen!
Har du spørsmål: send e-post til prosjektleder Audun Krüger på audunka@gmail.com

Beste hilsner Mari Mehus, regissør.

Comments


bottom of page