top of page

Vil du være med som aktør på scenen i Maridalsspillet i august?

I august fylles den vakre Maridalen med morsomme utfordringer, nye vennskap og masse teaterglade. Har du bøtter av sceneerfaring eller er du helt fersk og bare nysgjerrig? Velkommen uansett. Vi har plass til alle som vi bidra, bare du er nysgjerrig på teater og er i alderen 5-100 år. Vi oppfordrer særlig barn i alderen 7-12 år til å melde sin interesse. (Barn under 7 år må ha følge av en voksen på scenen).


Årets forestilling er Svartedauen, spilles kveldstid hver dag 16. - 20. august og med generalprøve 15 august. Du må kunne stille alle dissekveldene for å være aktør.


Prøveperioden er kveldstid på hverdager og dagtid i helger fra 1.-14. august. Du må være tilgjengelig i denne perioden for å stille som aktør (iallfall de aller fleste dagene).


Meld deg på til Oslos vakreste teatereventyr ved å fylle ut påmeldingsskjemaet her: "lenke til påmeldingsskjema". I skjemaet kan du fylle ut blant annet kontaktinfo og ønsker til type rolle du måtte ha, og du skrive datoer du eventuelt ikke kan stille på prøver. Første prøve er 1. august kl 17:15 - 21:00. Det er bare å ta med seg en nabo, venn eller bestefar og bli med. Velkommen!


For spørsmål, kontakt oss på post@maridalsspillet.no.

bottom of page