top of page

Maridalsspillet 2021 er avlyst

Maridalsspillet beklager å måtte meddele at årets spill – Svartedauen, er avlyst. Styret har måttet ta den meget tunge avgjørelsen å avlyse Maridalsspillet 2021.


Situasjonen med pandemi og uavklarte nasjonale og lokale smittevernsrestriksjoner gjør at spillet ikke lar seg gjennomføre på en helsemessig og økonomisk forsvarlig måte. Vi håpet lenge på et optimistisk scenario hvor konkret informasjon om lettelser forelå, slik at flere fikk se spillet og at økonomien ble bærekraftig. Det ble dessverre ikke en realitet.


Enda en utsettelse strider mot styrets frivillige engasjement for Maridalsspillet. Til tross for avlysningen, setter vi ikke arbeidet med neste oppsetning på vent. Mye av grunnlaget som allerede er lagt for årets spill videreføres i planleggingen av Maridalsspillet 2022.


Vi er veldig takknemlige for alle som har bidratt i en krevende planlegging av Maridalsspillet 2021. Vi er veldig lei oss for at det ikke blir et spill i år heller, men håper å se dere igjen på spillplassen neste år!


Vi håper du tar turen til Maridalsspillet i 2022, enten som publikummer eller aktør!

Comments


bottom of page