top of page

Kick off og workshop Maridalsspillet 2023!

Nå til helga 11. juni blir den første av to workshops holdt i forbindelse med Maridalsspillet 2023! For å være med på workshop så trenger du ikke å ha meldt deg på som aktør, du kan møte opp for å se om det kunne vært noe for deg!


Målet med disse to workshopdagene er å bli kjent, leke, gjøre teaterøvelser, synge og jobbe sammen. Det blir og informasjon om årets oppsetning. Rollefordeling til årets spill skjer i etterkant av workshopene.

Hvis du ønsker å melde deg på som bidragsyter bak scenen, ønsker vi gjerne at du møter på en av workshopene for å møte produksjonsteamet.


PRAKTISK INFO Første workshop 11. juni er på Maridalen Velhus, adr: Kasaveien 1, buss 51 går fra Nydalen, og er på stoppested «Maridalen Velhus» kl 11:10. Vi starter etter at bussen har ankommet. Workshoppen vil vare fram til cirka kl 15:00 slik at man kan ta bussen som går kl 15:10.


Andre workshop 18. juni: møtestedet Maridalen skole, vi starter kl 11. varer fram til kl 15.


Prøve- og spillplass er utendørs ved kirkeruinen i Maridalen. Prøvetider er satt opp etter busstidene.


Om du har planer om å delta trykk gjerne "interesert" på vårt Facebook arrangement: https://fb.me/e/2pOEeb2il, eller send en mail audunka@gmail.com.


Vi håper så mange som mulig ønsker å delta!


Commentaires


bottom of page