top of page

Hils på årets fantastiske regissører!

Foto: Nina Skramstad


Våre varme, talentfulle og nydelige regissører!


Mari Mehus har regi på Svartedauen. Manuset er bearbeidet av Mari til årets spill. Hun er vanvittig omsorgsfull og inviterer skuespillerne til å være med på å forme forestillingen samtidig som hun gir tydelig og klar regi.


Henrik Bøe Larsen har regi og manus på tablåspillet som er nyskrevet for året. Han har en humor og et engasjement for teaterfaget som smitter, og har evnen til å få de mest innadvendte til å utfolde seg på scenen i fullt alvor, både i dramatiske og komiske scener.


"– Tenk at vi hver dag får lov å komme sammen og skape noe. Det er hardt arbeid, men gjengen som bidrar til årets oppsetning er helt spesielle. Alle viser så mye omsorg for hverandre, det er raushet og respekt, lekenhet og latter, og spilleglede og gode klemmer på hver eneste prøve. Jeg har tro på at det smitter over i selve forestillingen, og at publikum vil få en fantastisk teateropplevelse. Jeg gleder meg til vi åpner opp dørene for publikum. Jeg er spesielt fornøyd med at gruppa tar i mot alle med åpne armer, det er en vanvittig god følelse." – Mari


"– Jeg setter umåtelig stor pris på hvordan gjengen i Maridalen har tatt imot en teatermann fra Grenland! Den magien som oppstår her mellom profesjonelle og frivillige aktører er unik, og jeg gleder meg masse til å dele denne magien og historien med publikum! Stykket Svartedauen, bearbeidet av Mari, byr på en helt unik og aktuell opplevelse!Jeg er stolt og glad for muligheten og av å være en del av dette topplaget!" – Henrik


Mari og Henrik har jobbet sammen siden skoledagene i 2005, Maridalsspillet er deres tiende spel sammen. Vi er utrolig heldige som har disse to med på laget.

Comments


bottom of page