top of page

Ønsker du å være med i årets spel? Kom på workshop med oss 26. juni!


Foto: Nina SkramstadVil du være med som aktør på scenen i Maridalsspillet i august?


Vi inviterer til leken og uforpliktende skuespiller-workshop på Maridalen velhus 26. juni. Har du bøtter av sceneerfaring eller er du helt fersk og bare nysgjerrig? Velkommen uansett. Vi har plass til alle som vi bidra, bare du er nysgjerrig på teater og er i alderen 5-100 år.


På workshopen skal vi dele informasjon om årets forestilling, leke sammen og gjøre teaterøvelser. Rollefordelingen til årets forestilling skjer på grunnlag av workshopene. Vi har avholdt en tilsvarende workshop allerede, og vi oppfordrer alle til å bli med på workshopen 26. juni uavhengig om du var med på forrige eller ikke.


Årets forestilling er Svartedauen, spilles kveldstid hver dag 16. -20. august. Du må kunne stille alle disse kveldene for å være aktør.


Prøveperioden er kveldstid på enkelte hverdager og dagtid i helger fra 1.-15. august. Du trenger ikke å møte på prøve alle datoene i denne perioden, men det er en fordel om du inntil videre holder av så mye som du kan. Detaljert prøveplan kommer i starten av juli.


Vi har plass til mange aktører i hovedspillet Svartedauen, både roller med og uten replikker. Vi har også flere nye karakterer (biroller) i år som vi gleder oss til å begynne å jobbe med. Vi har begynt å skrive manuset til tablåene, som er et vandreteater som skal spilles i forkant av hver forestilling. Tablåmanuset ferdigstilles etter workshopene når vi har truffet dere alle sammen. Kanskje du får en rolle som er skreddersydd og skrevet nettopp til deg? Møt og og la oss bli kjent med deg.


Meld deg på workshopen ved å trykke «skal» på Facebook-arrangementet. Hvis du ikke bruker Facebook kan du sende e-post til post@maridalsspillet.no. Merk e-posten «påmelding workshop 26/6».


Veiforklaring til Maridalen velhus: Adresse: Kasaveien 1, 0890 Oslo

Rød, lang bygning, det er barnehage på stedet. Parkeringsplass utenfor.


Dersom veien fortsatt er stengt, går buss 51 (fra Nydalen) via gamle Maridalsvei mot Skar begge veier. Da må man gå av på holdeplassen «Maridalen skole» og gå ca 400 m på Kasaveien ned til Velet.

Dersom veien har åpnet innen 26/6 er det vanlig bussrute 51 via Maridalsveien med avstigning «Velhuset». Kjører man bil, kjører man gamle Maridalsvei til Kasaveien, og følger denne ned til Velhuset.Velkommen!bottom of page