top of page

Påmelding

Vi ønsker alle frivillige aktører velkommen til oss, store som små, nye som gamle kjente, både de som ønsker å stå på scenen og de som trives best bak kulissene. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Det eneste du trenger er entusiasme for teater, enten det er ved å spille skuespill, sy, snekre, sminke, ta bilder, bidra i teknisk team eller lage mat.

 

​Hva vil det si å være aktør på scenen?

Som aktør er du frivillig skuespiller på scenen, og du får utdelt en rolle du skal fylle. Du kan komme med ønsker til hva slags type rolle du ønsker deg når du melder deg på. (Link til påmeldingsskjema under)

 

Det vil avholdes to teaterworkshoper i juni for alle som ønsker å være med som aktør. Målet med disse to dagene er å bli kjent, leke, gjøre teaterøvelser, synge og jobbe sammen. Rollefordeling til årets spill skjer i etterkant av workshopene. Mer info og datoer om dette kommer etterhvert. 

 

For å være aktør må du like et rustikt miljø: vi har teaterprøver utendørs i all slags vær, det blir behov for solkrem og myggspray og regntøy om hverandre. Etterhvert som prøvetida går vil vi få back stage-telt med kaffekoking, lett matservering og oppholdsrom. Back stagen er ett stort rom. Her er sminke, kostyme, mat, produksjonskontor og rekvisitter samlet, og man må like og tåle at man møter mange mennesker. 

 

For å være med som aktør må du være mellom 5 og 100 år, og alle som ønsker får lov å være med. Barn i alderen 5-8 må følges av en voksen på scenen. Inkludering og respekt er en selvfølgelighet for oss, og trivsel er regissørenes hovedfokus, hver eneste dag. Vi har tro på at høy trivsel smitter, samler og skaper gode arbeidsforhold, og dette ønsker vi at skal gjenspeiles i selve forestillingen, slik at publikum får en helt unik og magisk teateropplevelse. 

Teaterprøvene er fra 30. juli til 13. august, med forestillinger fra 14. til 19. august.

 

Påmeldingsskjema for aktører finner du her: link til skjema

 

Har du spørsmål send e-post til post@maridalsspillet.no

Vel møtt til Maridalsspillet 2023!

bottom of page