top of page

Vi ønsker alle frivillige aktører velkommen til oss, store som små, nye som gamle kjente, både de som ønsker å stå på scenen og de som trives best bak kulissene. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Det eneste du trenger er entusiasme for teater, enten det er ved å spille skuespill, sy, snekre, sminke, ta bilder, bidra i teknisk team eller lage mat.

 

Vil du være med på scenen?

Om du ønsker å melde deg på som frivillig skuespiller, fyller du ut dette påmeldingsskjemaet:

https://forms.gle/kZuf1eSNQNWkw3vX8

Som aktør i Maridalsspillet kan du bli med i den interne facebook-gruppa for aktører og stab:

https://fb.me/g/p_jqtPnt8hTaqjikP3/aE9UCy2p

Vil du bidra bak scenen?

Ønsker du å bidra med kakebaking, snekring, lage rekvisitter, sy kostymer eller teknisk opprigg? Enhver teateroppsetning trenger mange superhelter også bak scenen, og du trenger ingen erfaring for å melde din interesse. Send e-post til post@maridalsspillet.no og fortell hva du kan tenke deg å bidra med. Som bidragsyter i Maridalsspillet kan du bli med i den interne facebookgruppa for aktører og stab:

https://fb.me/g/p_jqtPnt8hTaqjikP3/aE9UCy2p

 

 

Om arbeidsprosessen

Hovedfokuset er å skape et fruktbart samarbeid mellom profesjonelle bidragsytere og frivillige aktører, slik at vi sammen kan lage en magisk publikumsopplevelse. «Trivsel først, deretter teaterfaget» er Mehus´ motto når hun går inn som kunstnerisk leder, fordi hun er bevisst på at trivsel må til i alle ledd for å lede en stor gjeng frivillige og få dem til å samles om historien som skal fortelles. Vi sprenger sjangergrenser med total omskrivning fra tragedie til komedie i år, og det blir sikkert mye prøving og feiling i prosessen med å lage forestillingen, men det blir garantert masse moro, lek og latter også.

Teaterprøvene er fra 29. juli til 11. august, med forestillinger fra 12. til 17. august.

Har du spørsmål send e-post til post@maridalsspillet.no

Vel møtt til Maridalsspillet 2024!

Påmelding

bottom of page